Satranç

İTK Marmaris Kampüsü 2. ELO Turnuvası


İTK Marmaris Kampüsü 2. ELO Turnuvası Sona Erdi

Perşembe, 15 Aralık 2016

İTK Marmaris Kampusu tarafından düzenlenen Ödüllü 2. ELO Satranç Turnuvası 11 Aralık 2016 Pazar günü yapılan ödül töreniyle sona erdi.

Aydın, Antalya, Denizli, Fethiye, İzmir, Muğla, Ortaca’dan de katilimin olduğu şampiyonada, dereceye giren sporculara İTK Marmaris Kampüs Müdürü Aşkın Saraç ve TSF Marmaris İlçe Temsilcisi Fırat Cem Ağca tarafından kupa ve altın ödülleri verildi.

138 sporcunun katıldığı turnuva bir hayli çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oldu.
Gerçekleşen turnuva sonunda A Kategorisinin 1.si Osman Yatkın, 2.si Onat Uğur Aslan, 3.sü Abdullah Doğukan Dere , B kategorisinin 1.si Mehmet Hekimoğlu, 2.si Ahmethan Tahsin Ertuğran, 3.sü Selin Çelik, C grubunun 1.si Derin Deniz Yıldırım, 2.si Yalın Kandevezli, 3.sü Yiğit Bilim ve Timur Alper oldular.

Birinci, ikinci ve üçüncüler altın ve kupa, D Kategorisine katılan tüm yarışmacılar ise madalya ile ödüllendirilmişlerdir.


İTK Marmaris Kampüsü Ödüllü 2. ELO Satranç Turnuvası Başlıyor

Pazar, 4 Aralık 2016

İTK Marmaris Kampüsü Ödüllü ELO Turnuvası 10 – 11 Aralık 2016 tarihlerinde İTK Marmaris Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.
A, B ve C Kategorilerinde ilk üç sırayı alan sporculara kupa, 1.lere yarım altın, 2.lere çeyrek altın, 3.lere gram altın, D kategorisinde yarışan tüm sporculara madalya ve bütün katılımcılara başarı belgesi verilecek. Yarışmada her yaş ve seviyedeki satranç severler düşünülerek oluşturulmuş 4 kategori yer alacak.

Kayıt için son başvuru tarihi 9 Aralık 2016 saat 20.00’dir.

Katılım ücreti A kategorisi için 40 TL, diğer kategoriler için 30 TL’dir.

Kategoriler

  • Kategori A: ELO Puanı 2200’ün altında olmak koşuluyla, ELO ya da UKD puanlarından herhangi biri 1400 ve üzeri olan sporcular.
  • Kategori B: ELO ve UKD puanları 1400 ün altında olan ya da puanı olmayan sporcular. Yaş sınırlaması yok.
  • Kategori C: Herhangi bir ELO ya da UKD puanına sahip olmayan 2007 ve sonrası doğumlu sporcular.
  • Kategori D: 2010 ve 2011 doğumlu sporcular. Bu grupta sıralama yapılmayacak, sonuçlar UKD hesaplamalarında kullanılmayacaktır. Tüm kategorilerde sporcular isterlerse durumlarına uygun diğer gruplarda da oynayabilirler. Sporcuların kayıt sırasında tercihlerini belirtmeleri gerekir.


İTK Marmaris Kampüsü 2. ELO Turnuvası'na Özel Elegance Otel Konaklama Fiyatları

Cumartesi, 3 Aralık 2016

İTK Marmaris Kampüsü 2. ELO Turnuvası’na katılacak olan şehir dışından gelen sporcularımız ve aileleri için Elegance Otel’den verilen özel konaklama fiyatları haberin devamındadır.

  • Belirtilen oda fiyatları Oda+Kahvaltı ve yarım pansiyon(Oda+Kahvaltı+Akşam yemeği) konseptindedir.

  • Opsiyon Tarihi 08.12.2016’dır.

  • Fiyatlar net ve K.D.V. Dahildir.

OTEL AKTİVİTELERİ

Sauna, Hamam, Jakuzi, Buhar Odası,Fitness Center, genel alanlarda ve odalarda wireless ücretsiz olup , Masaj, Güzellik bakımı,Kuaför, Fotoğrafçı v.b. hizmetler ücretlidir.


Sponsorlar