Satranç

Marmaris İndigo 2.ELO Satranç Turnuvası


2. ELO Turnuva'sının UKD Değişimleri Açıklandı!

Perşembe, 20 Mart 2014

8-9 Mart 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen Marmaris İndigo 2. ELO Satranç Turnuvası’nın performans puanları ve UKD değişimleri açıklandı. Katılan sporcuların performans puanları ve UKD değişimleri:

UKD değişimleri


İndigo 2.ELO Turnuvası Sona Erdi

Pazar, 9 Mart 2014

Marmaris Martı Resort Otel’in ev sahipliğinde İndigo Satranç ve Mental Aritmetik Merkezi tarafından gerçekleştirilen 2. ELO Turnuvası 9 Mart 2014 tarihinde düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildiler.

Turnuva sonunda A kategorisinde Osman Yatkın, B kategorisinde Barışcan Ünsal ,C kategorisinde Ömer Ege Boz, D kategorisinde Ünal Yiğit Özenç yarışmayı birincilikle tamamladılar.

E Kategorisinde yarışan tüm sporcular sıralama yapılmaksızın madalya ile ödüllendirildi.
3.ELO turnuvası 18-19-20 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek.


Marmaris İndigo 2. ELO Turnuvası Başlıyor!

Cuma, 7 Şubat 2014

Marmaris İndigo Satranç ve Mental Aritmetik Merkezi tarafından düzenlenen Marmaris İndigo 2.ELO Satranç Turnuvası 8-9 Mart 2014 tarihlerinde Martı Resort Otel’de gerçekleştirilecek.

Turnuva sonuçları ELO ve UKD hesaplamalarında kullanılacak. İlimizde düzenlenecek ikinci ELO Turnuvası olma özelliği taşıyan yarışmada 5 kategori yer alacak.

Kayıt için son başvuru tarihi 7 Mart 2014 Cuma saat:20.00’dir.

Turnuva sonunda A,B,C ve D Kategorilerinde ilk üç sırayı alan sporcular kupa, E Kategorisinde yarışan tüm sporcular madalya ile ödüllendirilecek.
Turnuva katkı payı A grubu için 30TL, B, C, D ve E grupları için 20TL’dir. Katkı payı İndigo Danışmanlık firmasına makbuz karşılığı ödenecektir.

Kategoriler

  • Kategori A: ELO Puanı 2200’ün altında olmak koşuluyla, ELO ya da UKD puanlarından herhangi biri 1400 ve üzeri olan sporcular.
  • Kategori B: ELO ve UKD puanları 1400 ün altında olan ya da puanı olmayan sporcular. Yaş sınırlaması yok.
  • Kategori C: Herhangi bir ELO ya da UKD puanına sahip 2005 ve sonrası doğumlu sporcular.
  • Kategori D: Herhangi bir ELO ya da UKD puanına sahip olmayan 2005 ve sonrası doğumlu sporcular.
  • Kategori E: 2008 ve 2007 doğumlu sporcular. Bu grupta sıralama yapılmayacak, sonuçlar UKD hesaplamalarında kullanılmayacaktır. B, C, D ve E gruplarında yer alan sporcular isterlerse durumlarına uygun diğer gruplarda da oynayabilirler. Sporcuların kayıt sırasında tercihlerini belirtmeleri gerekir.


Sponsorlar