Satranç

6.Atatürk ve Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası


UKD Değişimleri Açıklandı!

Perşembe, 5 Kasım 2009

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün 31 Ekim - 1 Kasım tarihlerinde düzenlediği 6. Atatürk ve Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası performans puanları ve UKD değişimleri açıklandı. En yüksek performansa 1168 puanla Umut Emre Akbıyık ulaşırken en çok ratingi 56,1 puanla Mert Berk kazandı.

Son turnuvalarda istikrarlı bir şekilde UKD puanlarını yükselten Sinan Sakaoğlu ve Kerem Aktaş da bu yarışmadan 25’er UKD puanı kazanarak turnuvayı karlı bitiren isimlerden oldular.

UKD değişimleri


Turnuva Heyecanı Sona Erdi...

Pazar, 1 Kasım 2009

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün 6.sını düzenlediği Atatürk ve Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası pazar akşamı saat 19.00’da düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.Satranç Şube Sorumlusu İsmet Kamil Öner’in de hazır bulunduğu törende dereceye giren sporcular madalyalarını aldı.

8, 10 ve 18 yaş kategorilerinde, toplam 95 sporcunun heyecanlı ve çekişmeli maçlarına sahne olan turnuvada 1.olan sporcular: Sinan Sakaoğlu (18 Yaş Genel Birincisi), Nergis Uluçay (18 Yaş Kızlar Birincisi), Mert Kalaycı (12 Yaş Genel Birincisi), Melis Kalaycı (12 Yaş Kızlar Birincisi).

Kerem Aktaş 6’da 6 yaparak (10 Yaş genel Birincisi), Bengi Ağca (10 Yaş Kızlar Birincisi), Umut Emre Akbıyık (8 Yaş Genel Birincisi), Doğa Ece Engin (8 Yaş Kızlar Birincisi).

Furkan Baylan (7 Yaş Genel Birincisi), Ecesu Özmen (7 Yaş Kızlar Birincisi)


6.Atatürk ve Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası Başlıyor

Cuma, 30 Ekim 2009

Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün bu yıl altıncısını düzenlediği Atatürk ve Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası 31 Ekim - 01 Kasım 2009 tarihlerinde Marmaris Belediyesi Yüzme Eğitim Merkezinde gerçekleşecektir.


Sponsorlar